Najbolje sa Balkana – od Beograda i Vašingtona do vašeg doma preko CarGo Batlera

Autor:

Vesti

24.12.2020

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska sarma prešla 7609 kilometara od Beograda do Vašingtona!

Foto: Car Go

Restoran Ambar, prvi moderni, internacionalni lanac restorana balkanske kuhinje, od nedavno je dostupan i preko CarGo Batlera. Na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu, Ambar kombinuje tradiciju i njeno nasleđe sa modernim dodacima.  

Od sada će i korisnici CarGo Batlera kod kuće moći da dobiju parče ovog jedinstvenog pristupa balkanskoj kuhinji. Uz to, korisnici Banca Intesa kartica dobiće i neverovatnih 50% popusta na ceo meni koji dopire i budi sva čula.

Beogradski Ambar pokrenut je nakon ogromnog uspeha brenda u Vašingtonu i predstavlja savršeno odredište i za turiste i za lokalce. Ambar je najponosniji na činjenicu da su svi sastojci koji uđu u kuhinju najkvalitetniji na tržištu - od mesa, preko svežeg povrća, začina, žitarica, sokova, pa sve do žestina.

Foto: Car Go

- Restorani Ambar su zaista postigli "koncept bez granica" na dva kontinenta, uzimajući najbolje iz SAD-a i sa Balkana. Naša kuhinja osvojila je srca i apetite američke javnosti, a srpska sarma je prešla 7609 kilometara od Beograda do Vašingtona. Ambar je na taj način kao međunarodni brend pomogao da se donekle izmeni višedecenijski nepovoljan prizvuk Balkana. Zato smo posebno ponosni što smo postali partneri sa ovim pravim kulturnim ambasadorima - rekao je Vuk Guberinić, direktor CarGo Technologies.

Ambar na Kapitol hilu je prvi moderni, internacionalni restoran balkanske kuhinje osnovan u Vašingtonu 2013. godine. Vrlo brzo je osvojio srca američke javnosti i podigao međunarodnu potražnju za modernom i prefinjenom balkanskom kuhinjom. Proglašen je i za restoran broj 1 na Trip Advisoru u celom Vašingtonu i to mesto zadržava više od godinu dana. Pored toga, dobio je vrhunski pečat preporuke ni od koga drugog već od Mišelinovog vodiča, koji je ovaj restoran predstavio kao „mesto koje treba da posetite sa velikim apetitom“.

Street Guy Hospitality grupa, kojoj pripada i Ambar, zapošljava više od 400 zaposlenih na dva kontinenta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading