DR BELOJEVIĆ IZNENADIO: Virus je kao Majk Tajson! Saterao nas je u ćošak i udara aperkatima i krošeima, ja se ovako branim

Autor: Republika

Vesti

20.12.2020

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korona virus i kraj bitke koju bijemo već godinu dana i dalje su glavne teme. Širom sveta je zaraženo više od 75 miliona ljudi, a dr Goran Belojević, poznat i kao dr "Maserati" je u Jutarnjem programu TV Prva virus uporedio sa Majkom Tajsonom.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Prva
Goran Belojević

- Je l' znate šta je dupli dekong? To je kada u boksu, korona virus upoređujem sa Majkom Tajsonom, to je Majk Tajson, znači, mi smo sada u ringu sa Majkom Tajsonom, on je nas sada saterao u ćošak i mlati nas svojim aperkatima i krošeima. Dupli dekong je dupli gard, to je ovo što ja nosim, maska i vizir, vizirom štitim oči. To je ono što sada savetujem da se uvede u Srbiji jer će nas Majk Tajson nokautirati i neke će poslati u večno carstvo. To je poruka onima koji ne veruju da virus postoji, smeju se. Oni su kandidati ili za carstvo snova ili za večna lovišta.

Doktor Belojević je još u martu "najavio" da će korona virus izazvati velike probleme i da ga se nećemo tako lako rešiti. Sada je otkrio i kada će, po njegovom mišljenju, kraj pandemije.

- Mislim da će biti isto kao sa Španskom groznicom, znači do kraja sledeće godine. Ja ne znam kako oni planiraju tu Olimpijadu da se održi, ko to da gleda i da učestvuje, niti će sportisti moći da se spreme, niti ko da gleda - prokomentarisao je.

Međutim, doktor je najavio i da nas "iza ćoška" čeka sledeći virus.

- To je večna borba između mikro sveta i nas, doći će neki novi virus, nova bakterija, onda ćemo da je savladamo. Ne mogu oni nikad da prevladaju, to su prirodni zakoni. Ova pandemija bi prošla i da ne radimo baš ništa, sa većim posledicama. To je zakon, virusi ne vladaju, oni imaju svoje protivnike, a to su upravo ove mlečnokiselinske bakterije koje se unose probioticima, to su im najveći neprijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading