ŠOK NA POLITIČKOJ SCENI U SRBIJI! Čudo se dogodilo, NIKOLA JOVANOVIĆ POGODIO PRAVO U METU!

Autor: Republika

Vesti

14.12.2020

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jovanović, dojučerašnji saradnik lidera Narodne stranke Vuka Jeremića i sadašnji funkcioner Đilasove Stranke slobode i pravde, napisao je tvit u kome je praktično naslikao sopstveni autoportret!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nikola Jovanović

- U politici nema ništa gore od kavijar levičara (kako su prvo nazvani u Fr) i salonskih desničara: samoproglašene elite bez ikakve duboke veze sa narodom. Takvi lažnjaci i kalkulanti čine da se ljudima zgadi politika, jer ne vide u njoj bilo kakve ideje, iskrenost i autentičnost - napisao je Jovanović.

 

 

I dok u samom tvitu načelno nema ništa sporno, njegove reči vraćaju mu se kao bumerang, pošto je u ovih nekoliko redova zapravo sažeta kratka biografija opozicionog preletača iz redova Narodne stranke u redove partije Dragana Đilasa.

Jer, ako je neko "kavijar levičar", onda je to Nikola Jovanović. Isti onaj koji je donedavno biračkom telu pokušao da se predstavi kao neko ko se vozi gradskim prevozom, a nedavno su objavljene njegove fotografije u besnom džipu, na šta je skrenuo pažnju i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, a o čemu je Republika već pisala. 

Isto tako, ako je neko u "prošlom" političkom životu u narodnoj stranci bio "salonski desničar bez ikakve veze sa narodom", onda je to upravo Nikola Jovanović. Isti onaj Jovanović koji je, pokušavajući da se dodvori nacionalno opredeljenim biračima bio spreman i na to da bivšeg šefa optuži zbog svog porekla (dede Hamdije Pozderca), a svoju sadašnju saradnicu iz SSP Mariniku Tepić nazove "ku*cem na bicikli".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading