(VIDEO) VUČIĆ POSLAO NIKAD SNAŽNIJU PORUKU: Da se kao feniks podignemo iz pepela, predaja nije opcija!

Autor: Republika

Vesti

10.12.2020

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu video pod nazivom "Predaja za Srbiju nije opcija".

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

U opisu ovog emotivnog videa, stoji samo kratka i jasna poruka predsednika Aleksandra Vučića:

- Predaja nije opcija!

Ceo video prožet je emotivnim porukama:

 

 

Tekst poruka glasi:

- Predaja za Srbiju nije opcija - da se ujedinimo u borbi protiv korone, da se kao feniks iz pepela podignemo i postavljamo nove kamene temljce, da navijamo za Srbiju. Mi u Srbiji da bismo bili jaki, moramo da budemo ujedinjeni, ako smo ujedinjeni i ako smo zajedno, mi građani srbije, mi možemo sve. Borimo se za budućnost Srbije, borimo se za našu decu. Mi kada radimo i kada se borimo niko ne može da nas pobedi. Živela Srbija - poručio je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Sanja

10.12.2020 21:39

I kao sto smo mnogo puta do sad dokazali da smo jaki,ujedinimo se opet,da pokazemo koliko smo jedinstveni,koliko smo sposobni da prebrodimo sve prepreke koje se ispred nas isprece!Uvatimo zalet da iz ovog svega zajedno izadjemo kao pobednici!

Ivana

10.12.2020 21:43

Vreme je da se građani ujedinimo oko Covida 19 i veliku borba za opstanak koja postoji.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za našu državu.

Dragana

10.12.2020 21:45

Srbija je mnogo puta padala, ali isto toliko puta i ustala, spremna da nastavi dalje, da se bori za svoj narod, sigurnu buducnost nase dece! Ne odustajemo od svoje Srbije i njenih ideala cak ni onda kada je sve protiv nas, a tada smo najjaci!

Marko

10.12.2020 21:48

Srbija se nikada ne predaje i ne posustaje, ni ovoga puta to nece biti slucaj. Idemo napred u buducnost sa svom snagom i nadom kao i do sada.