Ivanović se već nudi Olbrajtovoj: Spreman je da ispuni sve zahteve Madlen Olbrajt

Autor:

Vesti

09.12.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simpatizer opozicije i promoter politike Dragan Đilasa voditelj Ivan Ivanović juče se brže-bolje istrčao s tvitom kojim se zapravo preporučuje Olbrajtovoj.

RepublikaFoto: instagram.com/veceivan
Ivan Ivanović

- Drugarice i drugovi, namažite guzove, slede posledice Vučićeve politike - napisao je Ivanović uz fotografiju na kojoj je i Madlen Olbrajt.

Đilasov potrčko je izgleda voljan da ispuni sramne zahteve Olbrajtove da Srbija prizna Kosovo i uništi Republiku Srpsku.

 

Koliki je gnev građana izazvao, najbolje svedoči poruka tviteraša koji se potpisao kao Siniša 22:

- Je l' bio Vučić devedesetih, kada su ovi divljaci ubijali Srbe. Kažeš da narod kojeg su bombardovali namaže guzove zbog ovih bolesnika... A idete plakati baš tim istim bolesnicima. Jadniče bolesni, nema reči da se tvoj um opiše. Jadan si, čak jadniji od sponzora Đilasa. Kurvo providna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BREŽANAC

10.12.2020 16:10

Ivanović zaboravlja jednu stvar, sa svojim glupostima treba da zna kad je dosta, puknuće nekom vrpca al će mu onda biti kasno. Nas je 70% on i njegovi jedva 0,3 %.