Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić obišao radove na izgradnji Moravskog koridora

Autor:

Vesti

01.12.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić, zajedno sa saradnicima, obišao je gradilištе novog autoputa Pojate – Preljina, kako bi se upoznao sa napredovanjem radova i poštovanjem utvrđene dinamike.

RepublikaFoto: Koridori Srbije

Foto: Koridori Srbije

Nakon obilaska prve deonice autoputa od Pojata do Kruševca, na kojoj se gradi i most preko železničke pruge Beograd-Niš, dužine 496 metara, održan je radni sastanak sa predstavnikom izvođača radova, kompanije Behtel-Enka, Ozgerom Inalom, zamenikom šefa projekta kao i sa predstavnicima Stručnog nadzora.

Na sastanku su razmatrana najznačajnija pitanja i usaglašene su dalje zajedničke aktivnosti kako bi se ovaj projekat što uspešnije realizovao, a direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić izrazio je očekivanjа da radovi od početka do kraja budu izvedeni kvalitetno i u zadatim rokovima.

Foto: Koridori Srbije

Predstavnici Koridora Srbije obišli su i radove na izgradnji velikog gradilišnog kampa Behtel-Enke u Kruševcu, koji se gradi na 23,5 hektara, sa smeštajnim kapacitetom za 1400 radnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading