(FOTO) UŽASNE UVREDE NA RAČUN DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Ministarka na meti seksista, Tviter prepun neprikladnog sadržaja!

Autor: Republika

Vesti

30.11.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvrede i ismevanje fizičkog izgleda bilo koje osobe, pa i one na javnoj funkciji su za svaku osudu!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Darija Kisić Tepavčević

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je odavno na udaru kritičara koji se još na početku epidemije nisu libili da iznesu seksističke stavove i komentarišu njen izgled, stil oblačenja i sve ono što nema nikakve veze sa njenim stručnim angažmanom. 

Takva praksa je nastavljena, a dežurni kritičari postali su još brutalniji kada je Kisić Tepavčević ušla u Vladu i postala ministarka  za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. 

Na Tviteru je bezbroj neumesnih šala prvenstveno na račun izgleda ministarke, što je za svaku osudu. Jedna takva objava izgleda ovako...

RepublikaFoto: Printscreen/twitter.com

Kratka biografija doktorke Darije

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je specijalista epidemiologije i profesorka na Katedri epidemiologije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, bivša pomoćnica direktora za javno zdravlje i populacionu politiku Instituta za javno zdravlje Srbije "Milan Jovanović Batut".

Tokom karijere je publikovala više od 120 naučnih radova u međunarodnim naučnim časopisima. Predstavljala je jednu od vodećih uloga u borbi protiv epidemija malih boginja 2017/18. godine.

Tim kvalifikacijama zaslužila je mesto u Kriznom štabu. Ona je dosad postala poznata po tome da uvek odgovara na sva pitanja novinara i pokušava da objasni javnosti sve ono što ima veze sa širenjem koronavirusa, tako da je zaista neprihvatljivo da njen fizički izgled bude tema. Uvrede i ismevanje su još neprihvatljivija opcija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
boky

30.11.2020 13:40

otkad se uvredom moze smatrati ako neko kritikuje necije oblacenje, izgleda da u ovoj drzavi svi moramo da aplaudiramo kako se neko od rukovodilaca oblaci. pa postoje strucnjaci za modu, ili je cenjena doktorka strucnjak i za modu i epidemiologiju i virusologiju i socijalna pitanja i ko zna za sta jos.