U TOKU VAŽAN SASTANAK: Sledi hitna nabavka vakcina protiv korone!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.11.2020

13:19

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar prisustvovali su danas sastanku sa predstavnicima Instituta za viursologiju, vakcine i serume "Torlak", Instituta za javno zdravlje Srbije "Doktor Milan Jovanović Batut", Agencije za lekove i RFZO.

printscreen/Budućnost Srbije

Na instagram nalogu predsednika Srbije je objavljeno da je jedina tema današnjeg sastanka hitna nabavka vakcina protiv virusa korona.

- Hitna nabavka vakcina je jedina tema današnjeg sastanka sa predstavnicima Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", Instituta za javno zdravlje Srbije Dr. Milan Jovanović Batut, Agencije za lekove i RFZO - piše u objavi.

 

Podsetimo, predsednik Srbije je ranije objavio da je Srbija u pregovorima za nabavku vakcina protiv virusa korona. On je sinoć rekao da će se država potruditi da u Srbiju stigne milion doza vakcine do kraja godine.

 

 

 

Komentari (53)

Loading
Maja

25.11.2020 13:28

Vakcina je jedino resenje kako bismo izasli iz agonije. Zato je potrebna njena hitna nabavka.

Aleksandra

25.11.2020 13:30

Trenutno je najvažnije da nabavimo vakcine i da krene vakcinacija! Korona se ne predaje!

Nikola

25.11.2020 13:32

Nabavka vakcene od ogromnog značaja za ova teška vremena u borbi protiv korona virusa.

Sanja

25.11.2020 13:39

Ovo zaista jeste goruća tema i nadam se da će vakcina stići u veoma kratkom roku u Srbiju i da ćemo moći da najugroženije zaštitimo (lekare najpre) kako bi imali ko da nas leči.