BOŠKO SE NE PONAŠA KAO LJUDSKO BIĆE, VEĆ KAO ZVER: Bakarec razmontirao Obradovićeve nebuloze!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Nebojša Bakarec u otvorenom pismu obratio se lideru Dveri Bošku Obradoviću. Pismo prenosimo u ceosti

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Nebojša Bakarec

Besni psi laju i kad treba i kad ne treba. Tako i Vi Obradoviću. U ovom tužnom jutru, kada je preminuo naš Patrijarh, Njagova Svetost Gospodin Irinej, kada sam ophrvan tugom, mrzim što moram da se bavim Vama. Ne moram. Ali neljudskost Vašeg pisanja koje sam video, me nagoni da Vam ukažem da se ne ponašate kao ljudsko biće, već kao zver. 

U jutru najveće tuge za našim Patrijarhom, Vi se bavite širenjem lažnih vesti koje je objavio Đilasov medij Nova S. Vi širite neistinu o vremenu smrti našeg Patrijarha sa ciljem da dehumanizujete Predsednika države. Bavite se nevažnim pitanjem, bavite se lažima, umesto da tugujete. Ne mogu Vas ja naterati da tugujete, niti da se ponašate kao ljudsko biće. Vašom objavom Vi pokazujete nepoštovanje prema upokojenom Patrijarhu, Vi prljate ovo jutro Vašom nečisti, Vašim zlom. Pominjete pakao.  Upravo Vi pokušavate da napravite pakao od ovog jutra tuge. Obradoviću, da ste pristojno ljudsko biće, Vi bi shvatili da u ovom jutru najveće tuge nema mesta za Vaše paklene naume, za Vašu paklenu nečist. I na tom mestu gde prosipate Vašu pogan, vidim, nema tuge, nema žaljenja. Samo mržnja, zloba, i laži.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

A Vi volite da se predstavljate kao izuzetno Bogobojazna i verujuća ličnost. Кao Hrišćanin. Šta je u Vašoj objavi hrišćansko? Šta u Vašoj objavi pokazuje da Vam je žao pokojnog Patrijarha? Šta u Vašoj objavi pokazuje da poštujete našeg Patrijarha koji je preminuo pre nekoliko sati?

Vaš prosede jeste mržnja i zlo, ali sam u ovom jutru tuge, od Vas očekivao da bar ćutite, ako ne želite da tugujete. Do sada ste bili nasilni toliko puta. Prema ženama – novinarkama, poslanicama, odbornicama, prema starima, prema institucijama. Prizivali ste krv na ulicama i nasilnu promenu vlasti. Tokom poslednjih deset godina transformisali ste se iz skromno odevenog i potuljenog čačanskog bibliotekara, u moderno obučenog, ali nažalost, razularenog kabadahiju koji već godinama srlja iz nasilja u nasilje. Pozavideli bi Vam i Кučuk-Alija i Aganlija. 

U ovom tužnom jutru, Vi prljate i opelo i krštenje, ponižavate sve grobove i živote, ismevate sve vrline i poštenje. Nabujali u Vama šljam i razvrat i poroci, progledale u Vama sve jazbine i kanali, svi podmukli, svi prokleti i svi mali, kako bi to Dis rekao. A veliki Tolstoj, kao da je Vama poručio - „Zloba ljudska uvek polazi od nemoći“. Biblijsko „Otkrivenje svetoga Jovana Bogoslova“ kaže: „Кo čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan neka se još pogani; (…) i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet, neka se još sveti“. Neka je večna slava i hvala našem Patrijarhu Irineju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading