Na Kosovu situacija na ivici pucanja: Nakon Zorana napadnuta i njegova žena - "Ne želimo da živimo u strahu, ako napadi ne prestanu, idemo sa Kosova"

Autor: Kosovo online, Republika

Vesti

18.11.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko se incidenti nastave bićemo prinuđeni da se iselimo sa Kosova, izjavila je Jelena Trajković iz Kišnice, koju je danas grupa albanskih mladića provocirala, dobacujući OVK, dan nakon što su nepoznati počinioci staklenim flašama i kamenicama gađali njenog supruga Zorana Trajkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo Online
Jelena Trajković

- Kada će ovo da prestane i da nastavimo da živimo normalno. Evo i sada su tu u parku iza nas i nadam se da neće da nastave sa incidentima pošto suprug večeras dolazi sa posla. Da li opet njega čekaju i da nešto urade - upitala je Trajković.

Porodica Trajković i ostali žitelji Kišnice očekuju zaštitu od nadležnih u opštini Gračanica nakon pogoršavanja bezbednosne sutuacije zbog postavljanja bilborda sa amblemom OVK.

- Ako ovo ne prestane, dogovorili smo se danas da se selimo. Ja sa bebom od godinu dana da živim u strahu i da ne smem da izađem iz kuće na svež vazduh, takav mi život ovde ne treba - kazala je Trajković.

 

Postavljanje bilborda sa amblemom OVK i natpisom “Sloboda ima ime” izazvalo je uznemirenost žitelja Gračanice. Bilbord je danas uklonjen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading