(FOTO) VJOSA OSMANI UZ PODRŠKU DOMAĆIH IZDAJNIKA NAPADA VUČIĆA! Provociraju NATO fotkom sa Putinom

Autor: Republika

Vesti

12.11.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica kosovske skupštine i v.d. predsednika Vjosa Osmani zatražila je reakciju EU i NATO-a na poređenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosova sa Nagorno-Karabahom koju je ocenila kao pretnju ratom.

RepublikaFoto: youtube.com/Kohavision - KTV
Vjosa Osmani

Osmanijeva se žalila NATO da predsednik Srbije hoće rat. Koliko se plaši Vučićeve bliskosti sa Putinom pokazala je stavljajuci zajedničku fotografiju dvojice predsednika , time je htela da zaplaši NATO od Vučića.

- Očekujem da će Evropska unija i NATO odgovoriti na ovu pretnju ratom, koju je izneo Vučić - objavila je Osmani na Tviteru.

 
RepublikaFoto: danas.rs/Printscreen
Tvit Vjose Osmani

Na sve to, njene vapaje promoviše Đilasova novina "Danas".

RepublikaFoto: danas.rs/Printscreen
Objava na "Danas.rs"

Predsednik Vučić je svojim delima do sada, zaključno sa sporazumom u Beloj kući, pokazao da radi na postizanju kompromisa između Beograda i Prištine. Izjavom da je sukob u Nagorno- Karabahu pokazao kako jedan zamrznuti konflikt, kada ga neko odmrzne, može da eskalira u pravu katastrofu , Vučić je hteo da naznači da dve strane mogu i moraju da aktivno traže najbolje rešenje uz razgovor, bez potezanja oružja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading