SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE: Na dnevnom redu VAŽNA TEMA!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.11.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za sutra drugu sednicu drugog redovnog zasedanja skupštine, sa početkom u 10 časova.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Za sednicu je predložen dnevni red sa jednom tačkom - Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Srbije za 2020. godinu.

Poslanici će raspravljati o Predlogu odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2020. godinu, Predlogu odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2020. godinu.

 


Takođe i o Predlogu odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2020. godinu i Predlogu odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Nacionalne službe za zapošljavanje za 2020. godinu, koji je podnela Vlada.

Sednica će biti održana u Velikoj sali Doma Narodne skupštine u Beogradu, Trg Nikole Pašića broj 13.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading