DR KON IMA BRUTALNU PORUKU: I za virus kažite da je nastao i da je izmišljen u Kriznom štabu! Evo kome se obratio

Autor: Republika

Vesti

02.11.2020

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon uzburkao je javnost novom objavom na fejsbuku! Čini se da je doktor ljut zbog činjenice da određena grupa ljudi krivi članove Kriznog štaba za sve što se tokom pandemije dešava... On je poslao brutalnu poruku onima koji, ipak, odlučuju da veruju nadležnima.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Predrag Kon

Dr Kon, kao i ostali članovi Kriznog štaba, je pod velikim pritiskom javnosti, izloženi su brojnim kritikama i svakodnevno su tema prepucavanja na društvenim mrežama.

Izgleda da su nove optužbe bile "kap koja je prelila čašu", pa je doktor poslao oštriju poruku i to onima koji žele da veruju svojim stručnjacima i svojoj državi.

- Kada Vas ismevaju što nosite masku kažite da se na taj način ismevate Kriznom štabu. To će ih razgaliti... Uostalom, i za virus kažite da je nastao i da je izmišljen u Kriznom štabu jer to vole da čuju... Kažite da je za sve u ovoj pandemiji kriv Krizni štab... Ali ne zaboravite... Stalno i uvek - NOSITE MASKU - napisao je Kon i time stavio tačku na nagađanja o efikasnosti zaštitne maske u sprečavanju širenja zaraze.

 

Kada Vas ismevaju što nosite masku kažite da se na taj način ismevate Kriznom štabu. To će ih razgaliti... Uostalom I za...

Posted by Predrag Kon on Понедељак, 02. новембар 2020.

 

Ubrzo su usledili komentari podrške...

- Ko ne veruje, neka prošeta do prve kovid ambulante - navodi se u jednom od komentara.

Neki čak smatraju da Krizni štab treba da uvodi rigoroznije mere.

- Šta čeka Krizni štab, zašto ne zatvori državu kao svi ostali - upitao je jedan gospodin.

Drugi, naprotiv, tvrde da svaki pojedinac ima pravo da napravi lični izbor, pa i kada je zdravlje cele zemlje u pitanju:

- Treba poštovati razloge, različitosti i slobodu za prihvatanje "naredbi" - stoji u komentaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading