"Podrška iz Beograda je veoma važna": Bratime se srpska prestonica i Kosovska Mitrovica!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.11.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska Mitrovica i grad Beograd biće bratski gradovi, dogovoreno je danas na sastanku zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i predsednika Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandra Spirića.

RepublikaFoto: Tanjug
Kosovska Mitrovica

Kako prenosi radio Severna Mitrovica, Povelja o bratimljenju biće potpisana na Dan Opštine 23. novembra u Kosovskoj Mitrovici.

Dodaje se da grad Beograd finansira i izgradnju parka u centru Kosovske Mitrovice u vrednosti od 11 miliona dinara, koji je nedavno obišao i sam Vesić, a u toku je i izgradnja stambene zgrade u Mikronaselju u vrednosti od 42 miliona dinara, koja se takođe finansira iz budžeta Beograda.

Predsednik Aleksandar Spirić izrazio je veliku zahvalnost rukovodstvu grada Beograda u ime građana Kosovske Mitrovice i istakao važnost ovakvih investicija za opstanak Srba, ali i lepšu i uređeniju Kosovsku Mitrovicu.

- Oči svih nas u Kosovskoj Mitrovici uprte su u Beograd i svakim danom se dokazuje koliko je ta podrška važna i koliki je oslonac svim Srbima kako ovde, tako i u ostalim mestima na Kosovu i Metohiji - rekao je Spirić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading