KOME SMETAJU KRKOBABIĆI: Mučki napad na ministra i njegovog sina

Autor: Republika

Vesti

29.10.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kome smetaju Krkobabići? I možda još važnije: Zašto? Dan nakon što je nova vlada Srbije izglasana u parlamentu, na jednom portalu osvanuo je tekst u kojem se potencira to što za izbor Milana Krkobabića za ministra za brigu o selu, navodno iz misterioznih razloga, nije glasao njegov sin Stefan, poslanik PUPS i potpredsednik parlamenta.

Foto: E stock/ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Stefan i Milan Krkobabić

A u celoj toj misteriji jedino je tačno da Stefan zaista nije glasao, ali ne samo za svog oca već ni za koga drugog od ministara, iz prostog razloga što nije bio u Skupštini Srbije. A u Skupštini ga nije bilo jer je bio na službenom putu.

A evo kako je to video autor teksta na portalu.

- Milan Krkobabić u novoj Vladi Srbije biće ministar za brigu o selu, u čemu ga je podržao veliki broj poslanika. Međutim, jedan, za njega verovatno najvredniji, to nije učinio, ni manje ni više nego njegov sin Stefan. Krkobabić junior, naime, nije bio u sali kada se, prozivkom, glasalo za novu Vladu Srbije. Stefan u tom trenutku, sva je prilika, nije bio u sali, da bar svojim glasom podrži onoga uz čiju je svesrdnu pomoć proteklih godina uspevao da se domogne brojnih državnih, uključujući i direktorske funkcije - napisano je na portalu.

 
Jasno je da autor teksta nije toliko naivan da pomisli da sin ne bi glasao za oca. Posebno za oca koji se proteklih godina istakao šta god je radio - od pomoći penzionerima, preko toga što je bio možda i najuspešniji direktor pošte, do nacionalnog projekta za spas srpskog sela. Naravno da autor sve to zna, ali ipak pokušava da iskonstruiše i montira nešto što nikako ne stoji. Ostaju, dakle, ona pitanja s početka teksta, kome i zašto smetaju Krkobabići?

Takođe, čudno je što se iz istih centara godinama plasira priča o "dinastiji Krkobabić", iako od toga niko i nigde u svetu ne pokušava da pravi afere. Pogledajmo samo primere iz Amerike, gde imamo Buša starijeg i Buša mlađeg, Klintona i njegovu suprugu, pa i Trampa u čijem kabinetu rade ćerka i zet.

Konačno, nije teško pretpostaviti da bi sličan napad bio plasiran i da Stefan nije bio na službenom putu, i da je glasao za oca Milana. Samo bi ga tad optuživali za sukob interesa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
paradox

29.10.2020 19:03

"...Najuspešniji direktor pošte..." - pa ovo je Oksimoron samo tako dovoljno je pitati bilo kod radnika od postara do rukovodioca sektora o kvalitetu rada "...Najuspešnijeg..."

bogdan

29.10.2020 19:43

Da smo u SAD Krkobabići bi morali sami finasirati kampanju a ovako....Dinastija Krkobabić je najveće zlo u našoj politici.Najmlađeg su zaposlili,bez dana radnog staža ,kana mesto potpredsednika privredne komore Beograda a sasa ..vidite.Koliko ljudi sa iskustvom nema posao niti priliku da ga u skorijoj budućnosti dobije.Ima tu još toga ali ako počnem nabrajati trajalo bi dugo.