NENAD POPOVIĆ RASKRINKAO ĐILASOVOG KUMA: Mlađan Đorđević je LAŽOV, ne zna nikoga u Rusiji!

Autor: Republika

Vesti

29.10.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Samoproglašeni lider opozicije Mlađan Đorđević već duže vreme obmanjuje javnost Srbije o svojim tobožnjim kontaktima u Rusiji i navodnom uticaju kod pojednih ruskih političara", konstatuje lider Srpske narodne partije Nenad Popović.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nenad Popović

- Ističem sa punim saznanjem, da se radi o najobičnijoj prevari, jer taj čovek, koji je zvezda prozapadnih medija u Srbiji, koji mrze i Srbiju i Rusiju, nema nikakav kontakt ni sa jednom ozbiljnom ruskom institucijom. On se lažno predstavlja i obmanjuje građane Srbije - rekao je Popović, navodi se u saopštenju SNP.

 

Kako se ističe, Popović u narednom periodu planira da se pozabavi likom i delom Đilasovog kuma.

- U narednom periodu baviću se obmanama ovog lažnog rusofila i lažnog patriote, koji je kao Tadićev savetnik i Đilasov kum učestvovao u najvećim izdajama koje je ta vlast učinila po pitanju Kosova, zaštite Srba u regionu i kvarenju odnosa sa Rusijom. Mlađan Đorđević i oni koji vode kampanju u zapadnim, antiruskim i levičarskim medijima, izmišljajući da su odnosi Srbije i Rusije loši, upravo žele da naruše te odnose, kako bi na vlast došla neka njihova Vlada koja bi izdala srpske nacionalne interese i priznala Kosovo. Danas su odnosi Srbije i Rusije najbolji u istoriji, a izgrađeno poverenje između dva predsednika Aleksanda Vučića i Vladimira Putina, kao i započeti međudržavni projekti između Srbije i Rusije, garant su razvoja još intenzivnijih bilateralnih odnosa u budućnosti - navodi Popović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading