(FOTO) HUMORISTA IVAN IVANOVIĆ POSTAO PRAVI TAJKUN: Lažni novinar sa tri stana od 1.000.000 evra! OVAJ PAPIR govori sve o tome!

Autor:

Vesti

28.10.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humorista i voditelj Ivan Ivanović, koji voli lažno da se predstavlja kao novinar, u stvari je tajkun. Bar ako je suditi po tome što njegove tri nekretnine (za koje se zna), dve u Beogradu i jedna u Rovinju, vrede milion evra.

RepublikaFoto: Printscreen
Tajkun Ivan Ivanović

Istovremeno, a o tome je Srpski telegraf nedavno pisao, Ivanović se hvali da ne plaća račune i poreske obaveze. Naš list objavio je i dokaze da su mu obaveze čak 35 puta za četiri godine naplaćivane preko izvršitelja.

Uz stan u kojem živi, Ivanović u Beogradu ima još jedan, a prema izvodu iz informacionog sistema katastra, na objekat u jednoj od centralnih ulica na Vračaru (koji se ne vodi na njega), stavljena je hipoteka da bi bilo obezbeđeno potraživanje Rajfajzen banke u iznosu od 403.000 evra. Po toj sumi se vidi o kolikim vrednostima je reč i da je procena da Ivanovićeve nekretnine vrede milion evra možda čak i skromna.

Jeremić: Niti je on novinar niti se bogati od novinarstva

 

Ivanović se, inače, često hvali luksuzom i raskošnim životom. Tako na društvene mreže kači slike s broda, a ne libi se ni da pozira pored skupocenog automobila.

O tome je govorio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je konstantno meta u Ivanovićevim emisijama.

Foto: Printscreen
Dokaz crno na belo

- Ono što nije laž, već činjenica, jeste da Ivanović ima stan u Hrvatskoj, u Rovinju, vredan oko 250.000 evra - naveo je Vesić.

Predrag Jeremić, vlasnik portala Embargo, ironično kaže da je Ivanović dobar primer kako se od novinarstva tobože može obogatiti.

Neće da odgovori

Ivanović, po običaju, nije odgovorio na pitanja koja smo mu poslali.

- Ivan ne daje izjave za Srpski telegraf - poručila je njegova asistentkinja.

- Ta teza, ipak, ima falinku jer niti je on novinar niti se bogati od novinarstva. On se obogatio od zapadnih finansijera jer to što radi jeste projekat koji je zamišljen daleko od Beograda, a on je samo izvađen iz Soroševog ili nečijeg drugog šešira i predstavljen javnosti kao veliki humorista, zabavljač i šoumen. Čitava ekipa stoji iza njega, koja pravi te skaredne emisije, dok on uči napamet te tekstove i zaista mu uspeva da sebe prikaže manjim nego što inače jeste. Liči na malog zlog patuljka - rekao je Jeremić.

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS, govori u sličnom tonu.

Jugović: Dok su nam Ivanović i slični opozicija, rejting SNS će rast

 

- Radujem se što nam je Ivan Ivanović opozicija jer, dok nam je on opozicija, rejting Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića će nastaviti da premašuje 70 odsto. Ivanović radi u korist Đilasove štete i njegovi nastupi samo povećavaju podršku Aleksandru Vučiću u narodu. To da li je u redu ne ispunjavati obaveze koje ispunjava svaki običan građanin, a za to vreme ostvarivati enormnu materijalnu dobit, zavisi po čijim kriterijumima se gleda. Prema Vučićevim kriterijumima, kad ne bismo plaćali obaveze prema državi, bili bismo izbačeni iz stranke, dok neki drugi takve neguju i daju im posao u firmi koja je pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka. Prostor koji Ivanović ima u medijima jeste samo pokazatelj da je Srbija demokratsko društvo - navodi Jugović za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zdjurdjevic

28.10.2020 07:04

Her Gebels Milovanoviću, sve si u pravu što se tiče Ivanovića, ali kada si tako pošten, odgovori i odakle pare Vesiću da letuje u onako luksuznom hotelu u Turskoj.

Bepa

28.10.2020 07:41

Мали зли путуљак има малу злу асистентицу.