(VIDEO) Vesić jednim snimkom dokazao licemerje Ivana Ivanovića: On najviše voli pare, mesečno zarađuje 200 novinarskih plata!

Autor: Republika

Vesti

07.10.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić još jednom je dokazao licemerje Ivana Ivanovića koji u poslednje vreme često kritikuje kolege novinare zbog rada na nekim televizijama i drži pridike o idealnom novinarstvu, objektivnosti i moralu, što svakako gubi na značaju kada se podsetimo da je i sam učestvovao u mnogim projektima koje danas napada!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

- Da se podsetimo kako je izgledalo učešće zabavljača Ivana Ivanovića u rijaliti programu Farma u produkciji RTV Pink. Danas ta ista osoba zaposlene na TV Pink naziva “bagrom”. Menja Ivanović televizije, menja emisije, menja gazde za koje radi, menja politike koje zastupa, ali jedno uvek ostaje isto - voli pare. I umalo da zaboravim, voli Hrvatsku - napisao je Vesić na svom fejsbuk profilu i dodao:

- Ivanović mesečno zarađuje oko 200 prosečnih novinarskih plata. Hrvatsku voli iz drugih razloga.

Sve u sve u svemu, što bi Crnogorci rekli, jado - zaključio je Vesić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading