VUČIĆ JE GOTOV! Ivan Ivanović ponovo bulazni za sve pare, opleo i po vlasti I PO DRUGARIMA IZ OPOZICIJE

Autor: Republika

Vesti

17.09.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ivan Ivanović izjavio je da će Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem izgubiti izbore u Beogradu 2021. godine.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Ivan Ivanović

Okorelo opozicionar i zaštitno lice Šolakove Nove S dao je intervju takođe opozicionom listu Danas gde je očekivano kritikovao vlast, ali i drugu stranu koja se uzaludno i bezuspešno trudi da zbije redove:

– Mislim da je očigledno da je ovaj režim truo i da se raspada. Da postoji neka polukrštena politička snaga na suprotnoj strani, odavno ne bismo pričali o Vučiću. Meni se čini da su oni gotovi. Da nemaju ovakvu kontrolu medija, nestali bi odavno.

Mislim da postoje velike šanse da izgube Beograd 2021. i da će to biti početak kraja. Naravno, to se neće desiti samo od sebe. Moraće ljudi da zanemare sopstvene komplekse i sujete i shvate sve ovo kao borbu za oslobođenje i smenjivost svih budućih vlasti - izjavio je Ivan Ivanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Marko

17.09.2020 16:19

Duhovito, nema sta, kao i njegova emisija (sarkazam)

Mikan

17.09.2020 16:37

Ivanovic citao Nostradamusa pa hvatao beleske. Dao je izjavu kojom lepo pokriva obe strane. Tako da, sta god da se desi, pricace kako je bio u pravu.

Milan

17.09.2020 16:38

Kada veliki politicki analiticar Ivan Ivanovic da izjavu, da moze biti, ali i ne mora da bude, svi stanemo zadivljeni.

Daliborka

17.09.2020 16:43

Ivan Ivanović samo lupa kao otvoren prozor. Shvati već jednom da na tebe više niko ne obraća pažnju, jer si sve prokockao.