ZBOG OVOGA JE PUKLA LJUBAV! TRIFUNOVIĆ: Gde si bio da braniš Olju?! IVANOVIĆ: Kompleksašu, tužno je u šta si se pretvorio!

Autor: Republika

Vesti

19.10.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samozvani novinar Ivan Ivanović i propali političar Sergej Trifunović razmenili su brojne uvrede pre nego što je Ivanović blokirao doskorašnjeg lidera Pokreta slobodnih građana na Tviteru, otkriva Republika.

RepublikaFoto: estock
Ivanović i Trifunović

Dvojica sada već bivših prijatelja i ostrašćenih hejtera zaratila su oko uloge koju su imali kada je, prema omiljenoj opozicionoj poštapalici, trebalo braniti Olju Bećković od nekakvog progona.

- Mislim da on nije mislio kao mi onomad kad su izbacivali Olju sa B92, a on jedini ustao sa Prve da je brani, a mi pi*ke... Ne, čekaj. Ovako je bilo: govor mržnje - napisao je Trifunović na šta mu je Ivanović odgovorio:

- Da, dečko, upravo tako je bilo. Ja sam jedini sa Prve ustao da je branim. Pre nego što prospeš svoje komplekse ovde, treba da se raspitaš prvo. Zovi Olju, recimo, pa je pitaj. Ako ti se javi naravno - odgovorio je Ivanović.

 
Foto: estock
Ne biraju reči

Rasprava je nastavljena, a sve je kulminiralo tako što je Ivanović blokirao Trifunovića uz dodatnu salvu teških reči, o čemu je Republika već pisala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nabijem vas

20.10.2020 17:06

Nabijam i vas i vas naslov djubrad pickousta