MINISTAR POPOVIĆ UOČI 20. OKTOBRA: Najbolji odnosi Srbije i Rusije u istoriji!

Autor: Republika

Vesti

19.10.2020

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović istakao je da su odnosi Srbije i Rusije i državnih rukovodstava dve zemlje najbolji u istoriji.

RepublikaFoto: Republika
Nenad Popović

On je, uoči obeležavanja 20. oktobra, dana kada je ruska armija oslobodila Beograd u Drugom svetskom ratu, ukazao da su zajedničko nasleđe i zajednička pobeda u Drugom svetskom ratu garant da niko i ništa ne može da naruši odlične odnose dve zemlje.

Popović je izrazio uverenje da će saradnja dve zemlje u budućnosti samo jačati i da će Rusija nastaviti da bude jedan od najbližih partnera Srbije u jačanju njenih ekonomskih, odbrambenih, zdravstvenih i naučnih kapaciteta.

Ministar je ukazao na značaj podrške Rusije u odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije po pitanju Kosova i izrazio ubeđenje da će ta podrška ostati principijelna i dosledna kao i do sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading