Šojgu zahvalan Vojsci Srbije za učešće na paradi: Naši očevi i dedovi su pokazali blisku vezu bratskih naroda

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.07.2020

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Rusije general armije Sergej Šojgu uputio je pismo ministru odbrane Aleksandru Vulinu u kojem je zahvalio za učešće pripadnika Vojske Srbije na Paradi pobede u Moskvi i prisustvu ministra Vulina na svečanim manifestacijama.

RepublikaFoto: AP/V. SAVITSKY
Sergej Šojgu

Vojna parada u Moskvi održana je 24. juna u čast 75. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu.

- Poštujući besmrtni podvig očeva i dedova, u jedinom stroju rame uz rame, kao i pre 75 godina, bili su predstavnici država-pobednika fašizma, koji su pokazali kontinuitet između generacija, blisku vezu bratskih naroda, koji su dali veliki doprinos zajedničkoj Pobedi - navodi u pismu ministar Šojgu, a saopšteno je iz kabineta ministra Vulina.

Šojgu je u pismu izrazio iskrenu zahvalnost za učešće pripadnika Vojske Srbije na Paradi Pobede na Crvenom trgu i lično prisustvo Vulina svečanim manifestacijama.

General ruske armije poželeo je i "dobro zdravlje, prosperitet", kao i buduće uspehe srpskom kolegi u svojoj delatnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading