BRAVO, MAJSTORE! IVANOVIĆ REŠIO DA POŠTUJE ZAKON: Od "ne je*em dva odsto" do plaćene parking-karte!

Autor: K. I.

Vesti

18.10.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljunuo, pa polizao! Šolakov voditelj Ivan Ivanović, koji je koliko do juče pozivao građane da ne plaćaju račune i napisao da "parking ne je*e dva odsto", sada je na Tviteru objavio sliku parking-karte, uz komentar:

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA
Ivan Ivanović

- Svakoga dana, u svakom pogledu sve više napredujem.

Prethodno je na istoj društvenoj mreži obelodanio da mu je prvi posao u životu bio inkasant u "Parking servisu" i to preko Omladinske zadruge.

Ivanović, kako je pisao naš list, izbegava da plati račune za "Infostan", kao i kazne "Parking servisa", pa su gradske i državne službe morale čak 35 puta da zatraže pomoć izvršitelja da bi naplatile potraživanja. Kako bi bilo jasno za koliko novca je oštetio državni budžet ne plativši kazne za bahatost, kazna za nepropisno parkiranje ide do 25.000 dinara, a troškovi vrtoglavo rastu u slučaju neplaćanja i(li) angažovanja izvršitelja.

Prispela poruka od "Parking servisa" izgleda da je trebalo da zvuči ironično, ali mu to nije pošlo za rukom, budući da su njegovi pratioci više bili zainteresovani za broj tablica automobila, koje je nevešto pokušao da sakrije.

Da nema dobre namere s ovim plaćanjem kazni, pokazuje i scena iz jedne od emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde se na posprdni način odnosi ne samo prema "Parking servisu" već i prema zaposlenima. Lik koji igra Ivanovića moli da mu se ne piše opet kazna jer to više ne može da plati, budući da je sve prodao. Šali se što mu pišu kaznu i za električni trotinet. Igra se završava tako što zaposleni iz "Parking servisa", posle silnih žalbi Ivanovića, kaže da će on platiti kaznu umesto voditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading