SINDIKAT POLICIJE: Mijailović kreira politiku laži!

Autor: Republika

Vesti

02.11.2017

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Veliki"gospodin "velikog"sindikata Veljko Mijailović nastavlja sa svojom sagom Novi dan - Nova laž. S obzirom da želi da bude javna ličnost a ne predsednik sindikata, pošto se policijom najmanje bavi a fantazijama i obmanama puno više, preporučujemo mu da se angažuje u tom svetu a redove policije napusti.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Veljko Mijailović

Laž je da smo na sastanku sa pomoćnikom direktora Malešićem bili u grupi, odnosno da je bilo više sindikata. Da ne govorim o tome da državni sekretar Dijana Hrkalović nije bila prisutna.

Na sastanku sam sa pomoćnikom direktora bio sam, i pozvan sam na sastanak kako bih rukovođstvo Ministarstva upoznao da radom svog sindikata, članstvom, ciljevima i predlozima za unapređenje rada policije.

Cilj sastanka nisu bile nikakve instrukcije niti podrška (ili odsustvo podrške) ministru, jer sindikat, da podsetimo velikog sindikalca Mijailovića, služi da se bori za policiju i da se unaprede odnosi policajaca a ne da se sprovode nekakve politike i podrška politici. 

Gospodin Mijailović, koliko vidim, svakodnevno kreira svoju politiku laži na društvenim mrežama tako što citira nekakve portale, kiti se raznim naslovima sindikata iz drugih ministarstava, a kad ne zna šta bi više on slaže.

Nećemo dozvoliti da se blati institucija sindikata, ime našeg sindikata i pre svega, institucija policije. Mi smo policajci a ne politikanti i ne damo da nas za sopstvene ciljeve koriste "velika gospoda".

Pozvani smo na jedan korektan razgovor, uvaženi smo da predložimo šta su naši ciljevi. Misija nam je da se svakodnevno borimo za svoje kolege.

Nekima je misija da lažu. Čekamo novi dan i novu laž - samo, neka skrenu s teme policije. Njome se odavno ne bave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading