(FOTO) Đilas susretom sa Nikolom Jovanovićem, koji promoviše na svom portalu, potvrdio: Sve što Jovanović misli o Mariniki i Jeremiću, mislim i ja!

Autor: Republika

Vesti

04.10.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i doskorašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović sreli su se pre nekoliko dana u jednom beogradskom kafiću, prenose mediji. Time su samo potvrdili pretpostavke da prisno sarađuju i da planiraju zajednički politički angažman!

RepublikaFoto: Republika
Đilas i Jovanović na kafi

O čemu su razgovarali Đilas i Jovanović nije poznato, ali se lako može pretpostaviti da je u pitanju politička sradnja... 

Poznato je šta je Nikola Jovanović izgovorio o dojučerašnjim bliskim saradnicima - Vuku Jeremiću i Mariniki Tepić, pa se dolčazi do zaključka da i Dragan Đilas deli njegovo mišljenje. 

Jovanović je izneo svoje mišljenje o Jeremiću i nazvao ga "polu Bošnjakom", što su dokazali snimci tajnih razgovora koji su isplivali u javnost. Na tim istim snimcima moglo se čuti i šta misli o Tepićkoj.

- Da nema te stranke, Marinika bi bila ku*ac na biciklu - rekao je tada Nikola Jovanović. 

U nastavku je audio snimak tog razgovora...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
star

04.10.2020 11:53

I po ovome se može zaključiti koliko je velika netrpeljivost između nazovi lidera opozicije, a ovako govore o nekom udruženju opozicije.

Miodrag

04.10.2020 12:31

Slika i prilika kako bi ovi vodili državu iz kafića. Posle im je uvek neko drugi kriv.

Stanko

04.10.2020 13:17

Djilas i Jeremić jedan drugog očima ne mogu da gledaju ali glume neko jedinstvo.

Milica

04.10.2020 14:22

Djilas i Jovanovic su politicka proslost i oni vise nikada nece biti na vlasti.