NAJNOVIJA ODLUKA! Dve nedelje nakon ukidanja, ponovo uvedena VANREDNA SITUACIJA u OVOJ opštini!

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

30.09.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Trstenik ponovo je uvela vanredno stanje. Do ove odluke koja je doneta danas, samo dve nedelje nakon što je u opštini ukinuto vanredno stanje, došlo je usled pogoršane epidemiološke situacije na teritoriji Trstenika na šta ukazuje i poslednji izveštaj Zavoda za javno zdravlje Kruševac.

RepublikaFoto: pixabay.com/fotomontaža/E. DELIBAŠIĆ
Foto: Ilustracija

- Od početka epidemije je na teritoriji naše opštine registrovano 109 pacijenata pozitivnih na KOVID-19, a među 11 novobolelih u čitavom Rasinskom okrugu, 10 iz Trstenika-navodi Milena Turk, predsednica opštine.

-Ispitivanjem kontakata obolelih,dokazano je prenošenje bolesti u kafićima, zabeleženo je i nepoštovanje propisanih preventivnih mera kod građanstva.

Turk navodi da je doneta odluka o proglašenju vanredne situacije i da su preduzete posebne mere kako bi se sprečilo dalje širenje virusa. Sugrađane moli da se pridržavaju propisanih mera kako bi se što pre izborili sa pandemijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading