PRIŠTINI NE ODGOVARA ISTINA O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA! Premijerki Brnabić je dosta ćutanja, traži istinu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.09.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prištini ne odgovara da se sazna istina o ubistvu Olivera Ivanovića jer bi u suprotnom oni već otkrili i nalogodavce i ubice, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Ana Brnabić

Na pitanje da li je danas, 1.000 dana od ubistva Ivanovića, poznato nešto o tome šta se zapravo desilo, Brnabić je rekla da će se do pravde doći kad tad i da nećemo zaboraviti na to ubistvo.

Ona je rekla da, nažalost, istraga mora da se vodi u Prištini i podsetila da je Beograd tražio da učestvuje u njoj, što nije dozvoljeno, te da je apelovao i na UNMIK i na EULEX da se ubistvo Ivanovića istraži, da se dođe do istine i da se počinioci kazne.


- Nažalost, iz Prištine imate samo muk o toj temi. Mi tu temu nećemo zaboraviti i nastavićemo da tražimo istinu i da tražimo ko su ubice i zbog čega je ubijen Oliver Ivanović. I ako to traje 10 godina i ako traje 100 godina nećemo zaboraviti. Do pravde će se doći kad-tad - kazala je premijerka.
 

Brnabić je rekla da smatra da Prištini ne odgovara da se o tome sazna istina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading