SNS ŠABAC: Zelenović ignoriše interes i volju naroda

Autor:

Vesti

23.09.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz štaba SNS saopštavaju da je jasno da je narod video s kim ima posla i da je svojim glasovima rekao prevejanim kriminalcima i lažovima da ih više neće na čelu grada

RepublikaFoto: Republika
Štab SNS-a u Šapcu

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštio je danas da je Gradska izborna komisija ponovljene izbore na pet biračkih mesta u Šapcu raspisala tek za 3.oktobar i smatra da je ta neshvatljiva i protivpravna odluka doneta pod direktnim političkim uticajem Nebojše Zelenovića.

- Iako zakon jasno kaže da se izbori ponavljaju u roku od sedam dana od utvrđivanja nepravilnosti u izbornom postupku, za šabačkog šerifa Nebojšu Zelenovića to nema nikakvog značaja. On radi kako on misli da treba isključivo u svom interesu, i ovaj put kao hilhadu prethodnih, ignorišući interes i volju naroda - saopštili su šabački naprednjaci.

Ipak, kako ističu, po rezultatima izbora je jasno da je narod video s kim ima posla i da je svojim glasovima rekao prevejanim kriminalcima i lažovima da ih više neće na čelu grada.

- Svaki put na ponovljenim izborima Zelenović i Dušan Petrović dobijali su sve manje, a Srpska napredna stranka sve više glasova Šapčana. Posle poslednje, sramne odluke o ponavljanju izbora za 10 dana, nemaju čemu da se nadaju, osim da se još malo osramote, ako im sve što su do sada radili nije bilo dovoljno - saopštio je Gradski odbor SNS Šabac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading