Grenel sutra u Prištini o sporazumu iz Vašingona i ukidanju viza

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.09.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, dolazi sutra u Prištinu, navode izvori unutar vlade privremenih prištinskih institucija, a prenosi Indeksonlajn.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ričard Grenel

Prema tim izvorima portala, očekuje se da će Grenel doneti dobre vesti poput ukidanja američkih viza za stanovnike KiM, a i sprovođenje sporazuma iz Vašingtona je još jedan razlog dolaska visokog američkog zvaničnika, prenosi Kosovo onlajn.

Navodi se da je osoblje koje se bavi protokolom u kabinetu premijera privremenih prištinskih institucija Avdulaha Hotija započelo pripreme za sutrašnju posetu.

Grenel je prethodnih dana imao nekoliko žestokih prepiski sa predsednicom kosovske skupštine Vjosom Osmani i sa liderom Samoopredeljenja Aljbinom Kurtijem, koji je čak najavio da u slučaju povratka na vlast neće poštovati Vašingtonski sporazum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading