"PUKLA TIKVA" IZMEĐU ĐILASOVOG GLASNIKA I PAJACA OPOZICIJE! Kesić: Sergej mi nije omiljeni političar

Autor: Republika

Vesti

19.09.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Zoran Kesić i glumac Sergej Trifunović su u najužem krugu glasnogovornika opozicionih ideja, odnosno zamisli Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
Sergej Trifunović

Lider u ostavci Pokreta slobodnih građana je odavno poznat kao vrlo blizak prijatelj voditelja emisije "24 minuta" koji je skoro dobio krivičnu prijavu za neumesne šale na račun crkve. 

Trifunović je bio redovan gost u Kesićevim emisijama, zbližila ih je mržnja prema vlasti ALeksandra Vučića i gledaju na svaki način da unize sve što koalicija na vlasti radi.

RepublikaFoto: Promo foto
Zoran Kesić

Izgleda da je i u ovom tandemu došlo do promena. Kesić je na opšte iznenađenje izjavio da mu Trifunović nije omiljeni političar:

- Možemo po našem osećaju, i od situacije do situacije, da analiziramo i kritikujemo i jedne, druge, treće… Sergej mi nije omiljeni političar, Sergej mi je omiljeni - rekao je Kesić tokom odgovora na pitanja građana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading