Marinika nastavlja sa napadima: Vučićevog brata optužila da je kriv za bekstvo monstruma!

Autor:

Vesti

17.09.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, Đilasova jurišnica, pokušala je juče da za zverski napad u Novom Sadu optuži ni manje ni više nego aktuelnu vlast, tačnije ministra Nebojšu Stefanovića, direktora policije Vladimira Rebića i predsednikovog brata Andreja Vučića.

RepublikaFoto: E Stock
Marinika Tepić

- Policija i tužilaštvo, po osnovanim sumnjama, obezbedili su Ivanu Kontiću da pobegne. Ovde se radi o obračunu klanova unutar Srpske napredne stranke. Prepoznaćete rukopis Andreja Vučića, kumova Zvonka i Milana, navijača, kladioničara, ali i Stefanovića, ministra, i direktora policije Rebića, koji se pomalo između sebe bore preko tih uprava u Srbiji - rekla je Marinika u obraćanju novinarima ispred zgrade MUP.

Ona je optužila vlast da nije preduzela ništa sve do 12. septembra, kada je objavljen video-snimak prebijanja.

- Da li su tužiteljka i policija izašli na mesto događaja? Da li su nakon razgovora sa oštećenim M. M. izašli na lice mesta, da li su tražili izjave od svedoka i radnika? Da li su proverili bezbednosne kamere i da li su tražili i izuzeli snimak prebijanja? Koliko mi znamo, obaveza je da se video-snimci čuvaju 30 dana, a prema našim saznanjima, policija nema originalni snimak - rekla je Tepićeva.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar i Andrej Vučić

Njoj je ubrzo oštro odgovorila Biljana Popović Ivković, državni sekretar MUP, osporavajući Marinikine tvrdnje.

Optužuje, a druži se s narko-dilerom

Biljana Popović Ivković napominje da optužbe na račun vlasti iznosi Tepićka, čiji najbolji prijatelj uzgaja narkotike i koja je optužila državu da se na državnom imanju u Moroviću uzgaja marihuana i nikad se nije izvinila za to.

Rekla je da policija radi na slučaju i da, zasad, ne može da pruži više informacija o Ivanu Kontiću. Takođe, dodaje da je lažna tvrdnja Marinike Tepić da policija nema originalni snimak.

Dodala je da je sektor unutrašnje kontrole MUP uključen i da će biti ispitano da li je došlo do neke greške ili nije postupano u skladu sa zakonom.

- Glavna glumica Dragana Đlasa u svom performansu ponovo iznosi laži, ceo slučaj politizuje i kreira novu lažnu aferu. Cilj je da se ponize policijski službenici i obesmisli njihov rad. To ne želimo da dozvolimo, o svemu postoje službene beleške - rekla je Popović Ivkovićeva.

Ona je dodala da se nasilje dogodilo 24. avgusta, pola sata posle ponoći, i da je nakon toga pretučeni mladić otišao kući, a da se u Klinički centar Vojvodine javio u prepodnevnim satima, kada je i policija obaveštena.

CILJ JE DA SE KREIRA LAŽNA AFERA I UNIZI RAD POLICIJE

 

- Policija je odmah reagovala i obišla pretučenog mladića, ali on tada nije dao informacije o događaju i napadačima - rekla je Popović Ivkovićeva i dodala da je policija obavestila nadležno tužilaštvo i da je počela istraga.

Ona je pokazala i belešku od 27. avgusta, koja pokazuje da je policijski službenik telefonski razgovarao sa žrtvom i pozvao ga da dođe u policiju da da izjavu, što mladić ni tada nije prihvatio, kao i da se pojavio u policiji tek 2. septembra, u pratnji advokata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
ZoranP

17.09.2020 06:45

Ne veruj ženi koja laže. Ova ni sama ne veruje u gluposti koje baljezga. Ali mora sirota nešto da mrsi, jer ništa drugo valjano ne ume da radi. Žali bože poslaničke plate koju je uredno primala.

Zoki

17.09.2020 06:47

Marinikinim lažima nikad kraja, žena je pogubljena u prostoru i vremenu, od tolike mržnje prema Srbima psihički žena obolela.... Idi ženo na lečenje

Ratko

17.09.2020 06:49

Sutra ce pasti kisa i temperatura vazduha u Srbiji, da nije Vucic ili mozda njegov brat zbog toga krivi? Bolesna si...

ANApolitičar

17.09.2020 07:00

Bože (Č)Marinika , ajde malo u prošlost , preispitaj savest , i svoje poštenje , seti se šta je to obraz , šta su sloboda i pravda , pa ako i dalje imaš petlju da sa takvom prošlošću izađeš i pričaš ,onda baš nemaš morala i osnovnih ljudskih vrednosti ...