Još jedna prljava kampanja Dragana Đilasa: Preko Marinike Tepić napada Vučićevog brata

Autor: Srbija danas, Republika

Vesti

16.09.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svom prepoznatljivom maniru, Marinika Tepić, bez ikakvog dokaza, za brutalno prebijanje mladića u Novom Sadu, za koje je osumnjičen Ivan Kontić, optužuje Vučićevog brata.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas naredio je nastavak prljave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice. Ovog puta, on je preko svoje desne ruke, Marinike Tepić, koja je javnosti poznata po plasiranju laži i izmišljenih afera, napao Vučićevog brata Andreja, dovodeći ga u vezu sa brutalnim prebijanjem mladića M. M. u Novom Sadu.

U svom prepoznatljivom maniru, Marinika Tepić, bez ikakvog dokaza, za brutalno prebijanje mladića u Novom Sadu, za koje je osumnjičen Ivan Kontić, optužuje Vučićevog brata.

 

Tepićevoj nije dovoljno što je policija izdala međunarodnu poternicu za osumnjičenim Kontićem, ona ovaj zločin vidi kao priliku za nastavak prljave kampanje protiv Vučića i članova njegove porodice.

Pre njega meta je bio Vučićev sin Danilo, pre toga njegova ćerka Milica, a đilasovci se ne ustručavaju da napadnu ni malog Vukana, jer njihova mržnja prema predsedniku Srbije, ali i sopstvenoj političkoj nemoći i bezidejnosti, nema granice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Tanjica

16.09.2020 13:41

Djilas se ne smiruje. Drzava mora da sankcionise njegovo ponasanje prema predsedniku Vucicu.

Nada

16.09.2020 13:58

Djilas ponovo preko svojih poltrona pokusava da lazima diskredituje predsednika Vucica.

Dejo

16.09.2020 15:23

Nju treba da bude sramota to što radi ona samo zna da napada ništa pametno nikad nije uradila, stvarno je preterala više.

Tole

16.09.2020 15:24

Ona je za mene najveća bruka i sramota.