(FOTO) Novi stanovi za Srbe u Kosovskoj Mitrovici

Autor:

Vesti

16.09.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici "Samačkog bloka" u Kosovskoj Mitrovici, koji su u požaru ostali bez svojih domova, danas su dobili ključeve novih stanova.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Goran Vesić

Reč je 20 porodica srpske nacionalnosti koje će živeti u zgradi čiju su izgradnju, koja je koštala 42 miliona dinara, finansirali Grad Beograd i vernici Srpske pravoslavne crkve iz glavnog grada.

Nakon svečanog presecanja crvene vrpce i obilaska stanova, ključeve novih domova uručio im je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

Žitelji "Samačkog bloka" ostali su bez svojih domova u požaru 2017. godine, a dok nije bila izgrađena nova zgrada stanarinu im je plaćala opština Kosovska Mitrovica.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

Događaju su prisustvovali predsednik Srpske liste Goran Rakić, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić i načelnik Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading