JEREMIĆEV SARADNIK BI DA RUŠI BEOGRAD NA VODI! Vesić: Gajić lupa, poznat je po glupim izjavama

Autor: Srpski telegraf

Vesti

16.09.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija je još jednom potvrdila da je njihov program rušenje i uništavanje imovine i linč ljudi, kaže za Srpski telegraf zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Vesić

On je tako prokomentarisao izjavu Vladimira Gajića, funkcionera Narodne stranke Vuka Jeremića, da bi svi objekti izgrađeni u Beogradu na vodi "mogli da budu uklonjeni kao bespravna gradnja".

Gajić je kazao da bi "opozicija trebalo da obeća da će prvo pokrenuti proceduru pred Ustavnim sudom Srbije".

- Gajić je poznat po glupim izjavama, kao i po nepoznavanju i nepoštovanju zakona. To je pokazao dok je bio u "Geneksu", ali i tako što je iz svake od brojnih stranaka u kojima je bio, pre ili kasnije, izbačen - ocenjuje Vesić.

To opozicija nudi Srbiji i zato za njih niko ne glasa. Ko bi glasao za rušenje i linč ljudi

 

Dobro je, dodaje on, što je Gajić dao ovu glupu izjavu jer ona građanima govori da je program opozicije rušenje onoga što smo izgradili, uništavanje javne imovine, kao i napadi na političke neistomišljenike:

- To opozicija nudi Srbiji i zato za njih niko ne glasa. Ko bi glasao za rušenje i uništavanje imovine i za linč ljudi. To je razlika između nas. Mi gradimo, a oni bi da ruše. Zato nas razlikuje i neki milion glasova više za nas. Ljudi glasaju za graditelje. Zato se mi radujemo da Gajić ostane što duže na političkoj sceni i da svaki dan lupi neku ovakvu glupost.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Gajić

Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke, advokat Vladimir Gajić, izjavio je da bi svi objekti izgrađeni u Beogradu na vodi "mogli da budu uklonjeni kao bespravna gradnja" ako bi Ustavni sud Srbije proglasio za neustavan leks specijalis o Beogradu na vodi. Gajić je za Newsmax Adria rekao da bi "opozicija trebalo da obeća da će prvo pokrenuti proceduru pred Ustavnim sudom Srbije".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading