(FOTO) ČETVOROČLANA DELEGACIJA KOD VUČIĆA: Srbija će od ove posete imati samo koristi

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.09.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Višegradske grupe sa kojima je obavio, kako se navodi, "korisne razgovore za Srbiju".

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Na instagram profilu "budućnostsrbijeav" objavljeno je da se sastao sa ambasadorima Češke, Slovačke, Mađarske i Poljske, Tomašem Kuhtom, Fedeorom Rosohom, Atilom Pinterom i Rafalom Perlom.

- Važni i veoma korisni razgovori za Srbiju u prijatnom popodnevnom ambijentu našeg Beograda - piše u objavi ispod fotografije Vučića sa ambasadorima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Veliša

10.09.2020 13:15

Srbija će itekako imati dobru saradnju na svim poljima. Očekujem dobre rezultate pre svega za našu zemlju i za naš narod. Ovaj sastnak će samo pomoći našoj zemlji.

Kole

10.09.2020 13:17

Svaka čast predsedniče Srbija će itekako imati koristi od ovog sastanka ovaj sastanak može da nam pomogne mnogo a nikako da nam odmogne. Pružam vam punu podršku.

star

10.09.2020 13:44

Svaki sastanak koji je obavio naš predsednik sa ambasadorima Višegradske grupe je uvek doneo neku korist Srbiji, što ne sumnjam da će se i sada desiti.

Luka

10.09.2020 13:48

Podrska Visegradske grupe Srbiji je vrlo vazna. Imamo obavezu da objasnimo ostalim clanicama EU da je u interesu svih nas i njih da se nastavi prosirenje.