Brnabić ponosna: Velike stvari smo izvojevali u Vašingtonu!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.09.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike stvari smo izvojevali u Vašingtonu, kaže premijerka Ana Brnabić i istakla da je otvaranje kancelarije DFC u Beogradu ogroman signal za investitore i pokazatelj koliko je Srbija bezbedna zemlja za ulaganje.

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Ana Brnabić

- Preponosna sam na našu zemlju i delegaciju, predvođenu predsednikom Aleksandrom Vučićem, kako su predstavljali Srbiju u Vašingtonu i Briselu, kako su ispregovarali sporazum i šta je sve Srbija dobila - rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, gde je obišla izgrađene stanove i radove u okviru projekta stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti.

Brnabić je kazala da se očekuje da predsednik DFC-a uskoro dođe u Srbiju, svakako do kraja septrembra, te da se već radi na otvaranju regionalne kancelarije DFC u Beogradu.

- To je signal za investitore, za to koliko smo bezbedni, koliko će tek biti ulaganja, šta to znači građanima i privredi - rekla je Brnabić, koja je istakla da "smo velikestvari izvojevali u Vašingtonu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading