PAPARACO REPUBLIKE: Pola Srbije sanja da živi kao Dragan Đilas! Pogledajte kako izgleda jedan dan "nasekiranog" lidera opozicije

Autor:

Vesti

08.09.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti Vašingtonu ponizio Srbiju i dok cela zemlja priča o postignutom sporazumu, koji je veliki pomak za odnos Beograda i Prištine, Đilas pronalazi način da napravi ruglo od cele situacije. Međutim, predsednik SSP pokazao je danas koliko se nasekirao.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragan Đilas

Naime, dok većina građana u 11 ujutru već uveliko sedi na svojim radnim mestima, paparaco Republike uslikao je Đilasa u centru Beograda, gde džipom marke BMW odlazi u teretanu. Nakon toga lider opozicije se uputio ka poznatom beogradskom restoranu, na obilan doručak, a već oko podneva očekujemo da Đilas na svom Tviter nalogu objavi neku kritiku na račun Amerike, Kosova, Vučića ili će dati neku izjavu o tome kako on brine samo za interese srpskog naroda.

Ostaje nam da vidimo...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Stefan

08.09.2020 10:46

Cilj Djilasa je da u UOS ostanu samo oni opozicionari koji ce ga bespogovorno slusati.

Bojan

08.09.2020 10:51

On je tuzna i ruzna slika Srbije. Verujem da ni jedan posten covek ne sanja da zivi kao Dragan Djilas.

Vanja

08.09.2020 11:06

njegovu bi imovinu trebalo dobro preispitati

ema

08.09.2020 11:14

Težak život vodi Don Djilas. Svakog dana se trudi da skrcka nešto do 620 miliona otetih od naroda