VUČIĆ BRUTALNO ODBIO TAČKU 10! Evo kako im je srpski predsednik odgovorio na UCENU ZA KOSOVO!

Autor: Republika

Vesti

03.09.2020

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U specijalnoj emisiji na TV Pink o pregovorima sa Prištinom u Vašingtonu, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otkrio je da je dobio informaciju od srpske delegacije kako je predsednik Vučić reagovao kada je video papir u kojem se od njega traži da prizna Kosovo.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Dobio sam informaciju iz Vašingtona da je predsednik Vučić na brutalan način odbio tačku 10, da nije prihvatio ovakav predlog i da je rekao da će se ponašati samo u skladu sa Ustavom Srbije - rekao je ministar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
BozaB

03.09.2020 18:28

Predsednik je odbio i uvek ce odbiti predlog da priznamo nezavisnost sopstvene pokrajine.

Dunja

03.09.2020 18:28

Jasno je da nema šta da se razgovara o nekom međusobnom priznanju, jer je ovo sastanak na kome treba da se priča o unapređenju odnosa Beograda i Prištine i ekonomskoj uzajamnoj podršci!

Marko

03.09.2020 18:43

Nema predaje i predsednik Vučić je ponovo dokazao da je čovek koji iskreno voli Srbiju i poštuje Ustav svoje zemlje, za razliku od opozicije koja brže bolje radi na tome da je uruši.

Ivana

03.09.2020 18:55

Vučić nijedan papir neće potpisati.