Ministar Vulin: Antisrpstvo je opasna ideologija

Autor: Republika

Vesti

03.09.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pošto već ne zastupa Hrvate u BiH, Željko Komšić bi da zastupa Mila Đukanovića. Komšić demokratiju doživljava kao način da muslimanskim glasovima uzme hrvatsko mesto, a ideju građanske države kao antisrpsku", rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Željka Komšića koji je, posle izbora u Crnoj Gori izjavio da je probuđen velikosrpski projekat koji nastoji da poveže Beograd, Banjaluku i Podgoricu i da je Podgorica crnogorska, a Banjaluka bosanska, i da će tako i ostati.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aleksandar Vulin

- Srbija ne želi da vlada u Podgorici, ali želi da vidi vlast koja Srbe u Crnoj Gori ne doživljava kao neprijatelja. Srbija ne želi da vlada u Sarajevu, ali želi da niko ne napada Banjaluku i ruši Dejtonski sporazum. Srbija se ne meša u bilo čije unutrašnje odnose, ali ne želi da sluša Komšića koji vređa srpski narod i osporava mu pravo na postojanje. Antisrpstvo  je opasna ideologija - poručio je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading