(VIDEO) Ðilas objavio snimak razgovora svoje ćerke i bivše žene

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.08.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke Slobode i pravde (SP S) Dragan Ðilas pustio je danas na pres konferenciji snimak razgovora jedne od svojih ćerki sa majkom, njegovom bivšom suprugom, koji će, kako je rekao, predočiti sudu na ročištu u utorak na suđenju zbog kršenja zabrane kretanja u vreme policijskog časa. Ðilas je rekao da je snimak dokaz da je morao da se nađe na ulici u vreme policijskog časa i zašto je morao.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dragan Đilas

"Odazvaću se sudu 1. septembra, po prijavi MUP-a da sam kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa ali nikavu eventualnu kaznu neću platiti jer sam branio pravo na život svoje dece", rekao je Ðilas.

Snimak je inače napravljen u noći kada je sa zgrade preko puta one u koje žive njegove ćerke skandirano "Ðilase lopove" .


Ðilas nije objasnio ko je napravio snimak.

Na snimaku se čuje kakoj jedna od njegovih ćerki kaže da "stalno muče Dragana... nije Dragan ništa toliko radio... nikad nisam videla u životu da je tata toliko plakao...", a zatim dodaje da je lopov predsednik Srbije i da to svi znaju.

Snimak poslušajte u videu ispod od 15.00


Ðilas je rekao da snimak pokazuje zašto je morao da bude na ulici u vreme policijskog časa.

"Poznato je da sam na ulicu izašao da bih sprečio da se ponovi maltretiranje moje dve ćeke - od sedam i devet godina, jer je na 30 metara udaljenosti od njihovog stana, sa profesionalnih zvučnika emitovano huligansko skandiranje", rekao je on i dodao da se na to odlučio jer policija nije reagovala kada ih je veče pre toga zvao tri puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

31.08.2020 14:14

Svako u Srbiji ko ne želi da plati novčanu kaznu mora da odsluži zatvorsku kaznu pa i Djilas.