Srpska liga: Ministar Stefanović ličnim primerom pokazao da je veliki Srbin, hrišćanin i Svetosavac

Autor:

Vesti

20.08.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Angažovanjem helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u izgradnji postolja i postavljanju velikog Krsta na vrhu Titerovac, na Zlataru, u neposrednoj blizini manastira Mileševa, MUP i ministar Nebojša Stefanović pokazali su još jednom ne samo visok stepen profesionalnosti već i moralne odgovornosti koja ih obavezuje da priteknu u pomoć srpskom sveštenstvu i pravoslavnim svetinjama kada je to najpotrebnije, kako bi se ovaj projekat uspešno realizovao ministar Stefanović je lično nadgledao helikoptersku akciju", izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

RepublikaFoto: Srpska liga
Aleksandar Đurđev

- Ovim činom, ministar Stefanović je pokazao da je veliki Srbin, tradicionalista, patriota i hrišćanin koji u potpunosti razume važnost i ulogu Srpske pravoslavne crkve (SPC), i njenih svetinja za narod i državu, ali i značenje svetosavskih simbola koji još više povezuju pravoslavne vernike i jačaju njihovo jedinstvo - ističe Đurđev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading