POZIVAJU NA PROTEST, A NI CENZUS NISU PREŠLI! Zorana Mihajlović britka kao sablja

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.08.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, ocenila je danas da pozivanja na proteste ispred Skupštine od strane opozicionih lidera predstavlja ništa drugo nego hvatanje za slamku političkog spasa.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Zorana Mihajlović

- Svako blokiranje rada državnih institucija predstavlja nasilje nad demokratskim principima i prekrajanje volje naroda. A građani i građanke su jasno na izborima pokazali koga žele u srpskom parlamentu - navela je Mihajlovićeva u izjavi za javnost.

Ističe da oni koji su se plašili da na te izbore izađu, jer nisu imali ništa da ponude, kao i oni koji nisu uspeli ni cenzus od tri odsto da pređu, danas bi nasilno, izazivajući incidente, da osvoje vlast.


- Gospodo, vlast se osvaja programom, radom i rezultatima, na izborima, a ne tako što ćete pretiti pejntbol puškama, protestima i neredima - rekla je Mihajlovićeva, koja je i funkcioner SNS.

- U ovom teškom i izazovnom vremenu za ceo svet, kada se naša država lavovski bori da sačuva zdravlje i živote građana, pozivanje na masovna okupljanja su veoma opasna i predstavljaju vrhunsku neodgovornost i nebrigu za ljude. Još jednom srpska opozicija pokazuje koliko im je do građana i građanki zapravo stalo - tek onoliko da zadovolje sopstvene interese i sačuvaju sebe na političkoj sceni - izjavila je Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading