ĐILAS POVEZAN SA BANETOM VIDAKOVIĆEM - Kupio stranku u kojoj je glumac bio član

Autor: Srpski telegraf

Vesti

20.07.2020

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Vidaković bio je i član Predsedništva Zelene ekološke partije, koja je početkom prošle godine promenila ime u Stranka slobode i pravde i pripojila se stranci Dragana Đilasa, kojem ni ranije nisu smetala poznanstva sa ljudima iz sveta droge

RepublikaFoto: Fotomontaža/Tanja Valić/V. Lukić
Dragan Đilas kupio stranku Baneta VIdakovića

Srpski telegraf je sredinom maja pisao o vezama ovog političara sa narko-dilerima, koji podsećaju na zaplet čuvene Netfliksove serije "Narkos".

Nesuđeni Đilasov šurak Milan Dabović uhapšen je sa 2,4 kilograma čistog kokaina, a Đilas je čak u nekoliko navrata bio i uslikan ispred Centralnog zatvora kada mu je išao u posetu. Takođe, prilikom osnivanja odbora SSP u Kuršumliji u prvom redu do Đilasa je sedeo Milutin Bakić, hapšen zbog sumnje da se bavio proizvodnjom i stavljenjem u promet opojnih droga.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić ima prepisku sa Novakom Filipovićem, koji se sumnjičio za šverc 1,4 kilograma marihuane.

Sve to ne čudi kriminologa Božu Spasića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boža Spasić

- Ovo više nije slučajnost da lica koja su sklona ne samo ličnoj upotrebi najtežih droga već i dilovanju istih nalaze unutar redova tih opozicionih stranaka, a vrlo često i među osnivačima. Redovno su i među licima koji se nazivaju liderima tih stranaka poput Marinike Tepić, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića. Afere Dabović, Vidaković, Filipović su afere koje znamo, pitanje je koliko postoji slučajeva koje ne znamo. Nameće se pitanje da li se lideri opozicionih stranaka finansiraju od teških droga ili su samo korisnici tih opijata - govori za Srpski telegraf Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading