Detalji reketanja: Čeda nije plaćao zakup godinu dana, pa tukao vlasnika prostorija

Autor: Republika

Vesti

18.07.2020

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP-a Čedomir Jovanović danas oko 17 časova pretukao je D. Ivkovića, vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar" na Novom Beogradu, a iza ovog nemilog događaja stoje dugovi Jovanovića koje ovaj nije nameravao da plati.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Čedomir Jovanović

Kako saznajemo, supruga Čedomira Jovanovića, Jelena je iznajmljivala prostor za teretanu u ustanovi i objektu čiji je vlasnik Ivković. Međutim, zakup za iznajmljivanje ovog prostora nije plaćen poslednjih godinu dana.

Vlasnik prostora je shodno Zakonu o obligacionim odnosima zadržao opremu za teretanu na ime duga i zaključao opremu za teretanu. Zaključanu opremu je Jovanovićeva supruga pokušala da preuzme tako što je obijala bravu na ulazu u prostorije, međutim ona je sprečena da preuzme rekvizite.

Nakon toga Jovanović je odlučio da se obračuna sa vlasnikom prostora, došao crnim džipom ispred Klinike u ulici Milutina Milankovića br. 1 na Novom Beogradu i tom prilikom Ivkovića pretukao teniskim reketom sa više udaraca u predelu glave i tela, a zatim se odvezao u nepoznatom pravcu.

Jovanović je takođe prekršio obavezani karantin jer je napustio izolaciju nakon što je bio zaražen koronavirusom i bolovao od kovida 19.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bgb

18.07.2020 19:43

umoran je!!!