Sva krv koja je pala u Beogradu ide na dušu jezuite Đorđevića: Vesić žestoko optužio Đilasovog kuma

Autor: Republika

Vesti

08.07.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić optužio je Mlađana Đorđevića da stoji iza nasilnih protesta koji su sinoć eskalirali ispred Narodne Skupštine u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Naša Srbija
Mlađan Đorđević

Vesićev post na Fejsbuku, u kome Đorđevića naziva "jeziutom", prenosimo u celosti.

U laži su kratke noge, a dokazano je da su u Mlađana Đorđevića noge zaista kratke, ali mu je jezik zato mnogo dugačak. 

Nisam ni sumnjao da će ovaj "politički jezuita", mozak nasilja koje se dogođa na srpskoj političkoj sceni,  da opravda noćašnje nasilje. Pa on je to sinoćnje nasilje sa "plejboj vladikom" Grigorijem, koji je juče pozivao da se sruši hram Svetog Save, i osmislio.

Đorđević, mračni lik srpske političke scene, eksponent onih ruskih političkih snaga koje prezire Putin, čovek koji je jedan od najzaslužnijih jer je Crna Gora danas nezavisna danas u Srbiji nastavlja radi svoj prljavi posao. 

Najsmešnije mi je kada jezuita Đorđević kaže kako su huligani koji su juče uništavali Beograd narod!? Da li je narod i Ranko Crni Đurišić, više puta osuđivan za ubistva u Crnoj Gori koga je sinoć Đorđević doveo u Beograd da preti srpskoj policiji i uništava Beograd? Jer to srpski narod, bolesni jezuitu? 

Sva krv koja je pala u Beogradu u političkim obračunima poslednjih godina ide na dušu jezuite Mlađana Đorđevića. Samo njega nećete videti da se bije. On sedi udobno zavaljen u fotelju svog stana u druge šalje da prolivaju krv za njega. Đorđević je bolesnik ali nažalost opasan po živote drugih ljudi.

У лажи су кратке ноге, а доказано је да су у Млађана Ђорђевића ноге заиста кратке, али му је језик зато много дугачак.... Posted by Горан Весић on Wednesday, July 8, 2020

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sale

08.07.2020 11:39

Đilasovci, kome nije do zdravlja neka se šeta i protestuje ali bi širenjem zaraze, što je neminovno, morali biti surovo kažnjeni jer im nije stalo do zdravlja drugih ljudi koji poštuju i razumeju značaj mera koje sprovodi Vlada.

Darko Stefanovic

08.07.2020 12:43

Svima je jasno da je idejni tvorac ovih desavanja izdajnik Djilas, koji je podmetnuo neduzan narod da se obracunava sa policijom i vandalski se ponasa prema svojoj imovini, to je nedopustivo.