(FOTO, VIDEO) Napeto uoči sednice Demokrata, Lutovac traži intervenciju policije

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.06.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke nije ni počela, a ishod je gotovo moguće naslutiti po tenzijama na ivici fizičkog sukoba ispred ulaza u salu u zgradi Madlenijanuma u Zemunu, gde će biti održana.

RepublikaFoto: Tanjug
Nemir uoči sednice

Mediji su objavili snimak na kojem se vidi da je došlo i do rvanja između Branislava Lečića i Toše Dimitrijevića, člana Glavnog odbora DS, a na snimku se čuje komentar "sramota".

Grupa funkcionera DS koja je opozicija predsedniku Zoranu Lutovcu pokušala je, naime, da uđe u salu kako bi učestvovala u radu GO, ali im je zabranjeno, pa su oni pokušali da uđu na zadnji ulaz, gde su, međutim, zatekli privatno obezbeđenje, koje je navodno angažovalo rukovodstvo stranke.

 

 

Iz info službe DS pak tvrde da su poslanici Balša Božović i Radoslav Milojičić Kena doveli "huligane" da ne dozvole održavanje sednice Glavnog odbora DS.

Kako se navodi, ispred svih ulaza u Madlenijanum "postavljene su grupe od pet, šest krupnih, ćelavih i istetoviranih momaka koji maltretiraju članove Glavnog odbora i ne dozvoljavaju im ulaz u salu".

Predsednik DS Zoran Lutovac je tražio da interveniše policija.

Vrh stranke inače zaposlenima u Sekretarijatu stranke nije dozvolio ulazak u Madlenijanum, rečeno je Tanjugu.

Prema navodima tog izvora, navodno je Lutovac privatno zakupio salu Madlenijanuma i iznajmio prostor za "stručno usavršavanje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading