BOŠKO ODGOVORIO SERGEJU: Smanji doživljaj! Mi smo sada dve različite kolone

Autor: Republika

Vesti

09.06.2020

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između dojučerašnjih saboraca, lidera Dveri Boška Obradovića i lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića, ušao je u novu fazu. Nakon što je Trifunović obelodanio da mu je Obradović nudio koaliciju za učestovanje na izborima, iako se javno zalaže za bojkot, usledio je odgovor prvog čoveka Dveru.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović i Boško Obradović

- PSG neka se konačno posveti borbi protiv vlasti i svom političkom programu koji nudi biračima, a smanji doživljaj prema nama koji im nismo konkurencija jer na izborima ne učestvujemo - navodi se između ostalog u saopštenju Dveri.

Dveri podsećaju da je Trifunović promenio mišljenje i od vatrenog zagovornika bojkota, postao jedan od učesnika u izbornoj trci.

- Od "Vučiću, igraj se sam", do želje da se igrate s njim zajedno u istom, unapred režiranom izbornom blatu, put očito nije dalek, ali ako ga je naš bivši saborac Sergej Trifunović tako lako prešao, ne vidimo razlog zašto u to uvlači druge, sem zbog griže savesti. Svi ćemo snositi posledice svojih odluka, ali mi smo sada dve različite kolone - ističe se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading