(VIDEO) Od novog spota SNS naviru suze na oči: Bez dece, mi nemamo budućnost!

Autor:

Vesti

09.06.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram profilu objavio novi promotivni spot namenjen predstojećim parlamentarnim izborima.

RepublikaFoto: Printscreen/TVP
Aleksandar Vučić

"Sve što radimo, radimo zbog budućnosti naše dece" je moto novog spota koji na najbolji način sumira politiku koju Vučić i SNS vode prethodnih 8 godina. Ali ne samo to, celokupna kampanja za predstojeće parlamentarne izbore se izvodi pod sloganom "Za našu decu", što na neki način zaokružuje dosadašnje i buduće političke težnje predsednika Srbije i partije na čijem je čelu.

U spotu je jedna baka glavni narator, koja govori o tome kako su joj životni ciljevi posvećeni tome da njena deca i unuci, kao i ostala deca, ostanu Srbiji. Bez njih, mi nemamo budućnost.

 

 

Materijal je vrlo emotivan što govori o tome koliko je predsednik Srbije posvećen zemlji, njenom naraštaju i budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (71)

Loading
Jovan

09.06.2020 12:40

Deca su pokretac i buducnost nase drzave, bez njih nemamo nista. Poseban fokus cemo staviti na mlade bracne parove kako bi popravili nas natalitet.

profesor1984

09.06.2020 12:42

Spot je odlican,jedino opoziciji smeta.

Milan

09.06.2020 19:57

@profesor1984 - Spot je fantastičan a opozicija moze samo da kritikuje i nista vise.

Maja

09.06.2020 12:47

Tako je, ako nastavimo da imamo po jedno dete za par godina nece nas biti. Sve sto se odnosi na prosirenje porodice je na prvom mestu.