Radulović izlazi na izbore: Bojkot je besmislen čin očajnih ljudi

Autor: Mondo. Republika

Vesti

03.06.2020

14:49

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović saopštio je danas da će taj pokret učestvovati na predstojećim izborima zakazanim za 21. jun

Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Saša Radulović

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Radulović je rekao da je ta odluka doneta nakon isteka roka datog opoziciji da se vrati ideji bojkota izbora.

Naglasio je da je ideja bojkota alat koji može da donese rezulat, ali da su Savez za Srbiju i Pokret slobodnih građana prekršili dogovor koji je postignut pre pola godine.

- Bojkot može da ima rezultat samo ako izbore bojkotuje cela opozicija. Inače je besmislen čin očajnih ljudi - ocenio je Radulović.

On je tokom konferencije istako da nije zadovoljan stanjem u medijima.

- Očigledno da za suvereniste nema prostora ni u jednom mediju. Ako ne budemo u Skupštini, nećemo imati kanala da se obratimo (građanima) - obrazložio je Radulović.

Radulović je pozvao građane da podrže DJB zbog toga što se taj pokret bavi pitanjima migracija, ekonomije nakon pandemije i samom pandemijom korona virusa.

Naveo je da je DJB u protekle četiri godine pokazao da je drugačiji od bivše i sadašnje vlasti i da se za to vreme zalagao za pokretanje pitanja o Kosovu, spoljnopolitičkoj orijentaciji Srbije i drugim.

 

Komentari (2)

Loading
Radoš

03.06.2020 19:41

Političke partije postoje da bi izašle na izbore.

Vujke

03.06.2020 21:07

Koja je svrha političkih stranaka? Da izadju na izbore.