NOVI SKANDAL BOŠKA OBRADOVIĆA: Da ne biste prošli kao Sergej, nemojte da izađete na izbore

Autor: Republika

Vesti

31.05.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz deklarativnu podršku lideru Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću, na koga su u centru Beograda nasrnuli Đilasovi batinaši, šef Dveri Boško Obradović zapretio je da bi svi koji izlaze na parlmentarne izbore zakazane za 21. jun mogli da prođu baš kao Trifunović.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Boško Obradović

U tvitu koji je objavio na svom nalogu, a koji je trebalo da prikaže navodnu katarzičnu promenu Obradovića i njegove politike nakon navodnog štrajka glađu, zapravo je sakrivena ozbiljna pretnja svima onima kojima nasilne metode vođe Dveri (ko je rekao "upad u Skupštinu i RTS", "vešala", "cepanje sakoa") ne predstavljaju način političke borbe.

- Da se ne bi ponovilo ovo što se danas desilo Sergeju - ovakvi izbori nisu rešenje jer će samo da prodube podele - naveo je Obradović praktično opominjući sve one koji planiraju da izađu na izbore bi mogli da budu napadnuti ili vređani samo zato što drugačije misle od Obradovića i njegovih pajtosa iz SZS.

Ovu skandaloznu pretnju, Obradović je u nastavku tvita pokušao da zabašuri nizom opštih mesta kada je napisao:ž

- Dalje građanske tenzije i sukobe sprečava jedino društveno pomirenje, dijalog i dogovor. Mržnja rađa mržnju. Moramo da izađemo iz tog filma - naveo je Obradović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Lola

31.05.2020 17:41

Fasista , ovo je njemu normalno.

lAKA

31.05.2020 17:41

Ovakve pozive na nasilje treba zakonski kazniti....

lak

31.05.2020 17:45

Bosko Oradovic je jos jednom dokazao da je fasista....

Kosta

31.05.2020 17:50

Oni koji su podelili opoziciju sada sebi daju za pravo da opominju druge. Sami su izazvali sukob na ulici, red je da za njega i odgovaraju.